Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Solicitarea astrala de pana mai ieri, epuizanta si enervata pentru Raci, se risipeste. Din 23 iulie, atat Soarele cat si planeta Mercur vor trece in zodia Leului, unde, aceste planete vor functiona mai bine decat in tranzitul lor prin semnul de apa al Racului iar nativii vor simti imediat o modificare a starii lor de spirit.

Vor fi mai linistiti, mai impacati cu sine. Marte, care isi continua drumul prin semnul lor zodiacal natal, le mai da, din cand in cand, un impuls, consolidand ideea ca viata nu e usoara, cum va fi cazul perioadei 24/25 iulie, cand pot trece printr-o furtuna personala. Planetele care vor tranzita casa a II-a a banilor din 23 iulie, le vor induce capacitatea de a se lupta pentru banii lor (daca cineva le datoreaza vreo suma, pentru drepturile lor salariale – daca acestea au fost incalcate sau, pur si simplu, pentru a stabili noi conditii de munca si plata).

Intre 19 si 21 iulie, Racii vor fi meticulosi, invatand cu rabdare si asimiland metodic o serie de cunostinte necesare lor in vederea sustinerii unui examen sau a perfectionarii lor profesionale. Intre 22 si 24 iulie dimineata vor face tot ce le va sta in putere pentru a remedia micile tensiuni familiale sau pentru a restabili puntile de dialog deteriorate de-o bucata de vreme.

Perioada buna pentru exprimarea sentimentelor firesti in rude. Din 24 iulie dupa-amiaza pana pe 26 iulie, Luna va rascoli povestile de dragoste colorandu-le cu tot felul de sentimente (indoiala, gelozie, spirit revendicativ, suspiciune) care ii vor pune pe cei dragi in situatii delicate prin acuzatiile formulate sau discutiile provocate.

Alteori, pot cadea ei insisi victima aceleiasi tendinte, in cazul in care partenerul lor sufletesc, pe fondul unui marcaj astral personal asemanator, intra in acest joc si-i raneste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: