Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unele tranzite ale perioadei cuprinse intre 16 si 22 mai privesc casele fundamentale ale cerului lor astral, respectiv cele legate de semnele Cardinale, astfel ca, unele ipostaze de viata pot fi resimtite ca importante sau apasatoare, desi ele se pot rezolva relativ repede sau simplu.

Este vorba de o perceptie subiectiva, amplificata de tranzitele Lunii care, fie pe 16 mai, fie pe 21/22, ii angajeaza cu numele, functia, raspunderea sociala sau cu propria persoana intr-o serie de chestiuni pe care ei nu le pot controla in totalitate, de unde si sentimentul de teama sau de inhibitie in fata lor, ca in fata unor clipe destin.

Nu este asa; nu trebuie sa le acorde mai multa importanta decat altora, sau decat acelorasi ipostaze traite candva. Pe 16 mai sunt angajate relatiile de colaborare, de afaceri, conjugale dar si mizele socio-profesionale ce pot fi zdruncinate de evenimente exterioare pe care nu le pot le controla.

Pe 17 si 18 mai, vor dori sa stabileasca o serie de relatii utile lor intr-un plan public sau intr-o relatie de asociere. Zilele de 21 si 20 mai sustin necunoscutul, mirajul, tendintele alunecoase spre directii necunoscute de viata, tentatiile periculoase. A doua directie insa, le poate fi unora, in functie de harta personala, favorabile intr-o directie pe care ei, acum, nu o iau in calcul, si anume, accesul la informatiile necesare de care au fost privati sau care abia acum pot ajunge, in chip util, spre ei.

Pe 21 si 22 mai Luna, in domiciliu, ii face sensibili, emotivi, participativi, generosi, protectori, tendinte numai bune ca “sa dea de la ei” ceea ce au din belsug sau de care altii, din preajma lor, au nevoie: timp, bani, atentie, sustinere morala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: