Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, posibile discutii sau situatii care necesita consultarea legislatiei, apelul la un specialist (jurist), evenimente cu conotatii legale la locul de munca. Risc de tulburari ale sistemului arterial prin exercitii sportive exagerate sau munca epuizanta, mai ales prin suprasolicitarea membrelor inferioare (atentie speciala pentru cei cu circulatie venoasa deficitara).

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, destul de multe motive de ingrijorare sau de implicare rapida, eficienta in rezolvarea unor situatii “pe ultima suta de metri”cu privire la un contract, un interes comun cu trimiteri directe sau doar cu consecinte secundare, in plan profesional. Intre19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, mici surprize financiare sau materiale (cadouri, premii modeste, castiguri la pariuri, etc.).

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a XI-a, a relatiilor de prietenie si, din aceasta pozitie, el va lumina toate relatiile cu persoanele cu cunoscutii, dandu-le energie, noblete a sentimentelor si materializare a bunelor intentii, facandu-i pe nativi placuti celor din jur si capabili sa impresioneze ori sa se impuna in anturajul din care fac parte.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a XII-a, pozitie astrala care nu-i va permite sa fie la fel de activ ca in trecut. Multe dintre intentii sau actiuni vor fi temperate sau amanate din varii motive: nesiguranta, stare fizica proasta, incapacitate de a se implica in activitati obositoare, teama de esec, pregatire insuficienta.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, premize astrale care ii pot apropia pe nativi de un ideal, de materializarea lui, de aducere la bun sfarsit a unui proiect construit in “interioritatea” lor, a unei optiuni dificile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: