Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai solicitat semn zodiacal al saptamanii viitoare din diferite motive astrologice: Soarele le tranziteaza semnul natal, Marte in Rac are un impact puternic asupra lor, Luna le va tranzita semnul intre 12 si 14 iulie dimineata, fiind vorba de un tranzit puternic, Luna fiind in domiciliu si in plus, pe 16 iulie ea va face un aspect de Luna Noua, prin conjunctia cu Soarele, dand tot felul de sensuri si semnificatii noi existentei celor nascuti in acest semn de Apa.

De fapt acesta este si rastimpul trait cel mai intens de catre Raci care se vor simti, dupa caz, epuizati de atatea solicitari astrale sau provocati la fapte mari. Pe 11 iulie unii pot gasi sau isi pot pune speranta intr-o persoana care sa-i ajute intr-o chestiune personala.

Pe 12, 13 si 14 iulie trec prin tot felul de stari de spirit generate de ideile care le ocupa intreaga atentie, in sensul gasirii unei solutii. Tot in aceasta perioada, cuadratura Soarelui cu Uranus in tranzit le poate complica existenta cu chestiuni profesionale, publice, de autoritate si demnitate sau cu sonoritate publica.

Nu sunt excluse decizii importante pe care le iau persoanele sau reprezentantii unor institutii cu privire la un nativ. Acceptarea sau supunerea la astfel de hotarari va naste tensiuni interioare sau revolte. Nu trebuiesc neglijate nici relatiile parteneriale sau contractuale ori relatiile de dusmanie mai ales intre 15-16 iulie, unde conflictele pot cunoaste escaladari nebanuite.

Pe acest fundal, aparenta buna relatie cu planetele din celelalte doua semne de apa,Scorpion si Pesti, se dovedeste prea slaba pentru a contribui in bine sau pentru a atenua ceva din acest tablou astral. Intre 17 si 18 iulie nativii pot rezolva cu bine chestiuni financiare mai ales pe fondul unor incasari banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: