Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Distributia astrala a perioadei cuprinse intre 9 si 15 mai este amestecata pentru nativi din Rac, in privinta facilitatilor sau piedicilor pe care le pot naste.

Prezenta planetei Venus, Micul Benefic, prin semnul lor natal, este un lucru bun dar nu suficient pentru a contracara ceea ce se petrece de-a lungul intregii saptamani, de unde si o serie de indoieli sau neincrederi cu privire la utilitatea unor solutii pe care Racii intentioneaza sa le aplice in beneficiu personal dar lezand familia din care provin sau cariera (15-16 mai).

In ziua de 9 mai Luna ii poate face tacuti, morocanosi sau extrem de prudenti in toate relatiile parteneriale. Pe 10, 11 si 12 mai dimineata acesti nativi vor incerca tot felul de rezolvari extravagante cu privire la o chestiune baneasca sau de orice natura materiala care le-ar aduce lor un beneficiu. Nota generala este lipsa de logica, de simt al realitatii sau de hazard.

Intre 12 si 14 mai unii, nascuti in zodia Racului, pot trece prin stari de nostalgie, melancolie, meditatie asupra unor cauze de natura filosofica, religioasa, psihologica ce stau la baza unor decizii majore de viata. Analizeaza, se demobilizeaza, cedeaza in fata unor stari de lucruri al caror mobil nu-l inteleg si al caror viitor nu-l intrezaresc.

Din 14 mai seara pana pe 16 mai dimineata se pot confrunta cu opozitii sau adversitati din partea partenerului de viata, de afaceri sau din partea unui mediu social in care functioneaza. Marte va tranzita casa necunoscutului, a dusmanilor ascunsi incepand cu 12 mai, aruncand o nota grava si asupra sanatatii (fiziologia si patologia membrelor superioare si inferioare).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: