Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Poate ca unora dintre nativi, in aceasta perioada, nu li se intampla mare lucru, ba poate chiar se plictisesc. Inseamna ca sunt “atipicii” din zodie, caci, in mod normal, acesti nativi ar trebui sa nu-si mai vada capul de treburi personale, activitati si ipostaze publice.

Unii dau lovitura si isi ating multe scopuri, in ciuda greutatilor si opozitiilor care se ridica necontenit, in jurul lor. O serie de probleme au o componenta juridica: conflicte, litigii, procese, anchete) iar pe acest sector inclestarea este maxima. In acest din urma caz, nu se rezolva acum, ci mai degraba se extinde un conflict, dar cu asta se ating “marginile” lui, pe principiul “mai mult decat atat nu se poate” si incepe sa se contureze, pas cu pas, o solutie, imposibila pana acum.

Mercur intra in casa a IX-a a cerului lor astral si ii face, macar pentru moment, mai diplomati, mai ascultatori si mai cu frica lui Dumnezeu, ceea ce este bine, mai ales in cazul fiintelor structural revoltate, pentru ca le tempereaza reactiile. Pe o alta directie de viata, unii au tentatia de a renunta la un tratament.

Fie s-au plictisit pentru ca il urmeaza de prea mult timp, fie constata ca medicatia nu si-a facut efectul, fie au convingerea ca boala lor nu a fost identificata corect.

Informatia noastra incearca sa-i avertizeze cu privire la o posibila atitudine refractara fata de “tablete” sau fata de sfatul medicului. Criza va fi de lunga durata, cu posibile recidivari ale cate unei boli, iar furia lor de acum este cel mai prost sfetnic.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: