Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Viata Racilor prezinta doua zone de intensitate astrala. Pentru unii se poate valorifica o directie mai veche, ce continua sau se reia ori se dezvolta.

Este partea deranjanta a existentei lor de fiecare zi, cu blocaje, cu hopuri, dar si nevoia imperioasa de a le rezolva. Alta directie priveste capacitatea de a se exprima in public sau in fata unei comisii, ceea ce nu e prost aspectat. Unii chiar pot excela, impresiona sau convinge. La nivelul micii scolaritati, pot apare insa o serie de situatii care sa le puna piedici.

Mici. Pentru a evita o serie de esecuri prezumptive, parintii trebuie sa supravegheze foarte atent pregatirea scolara si extra scolara a copiilor, cu atat mai mult cu cat, in joc, nu este activitatea fireasca de zi cu zi, ci dezvoltarea unor laturi artistice (un talent literar, artistic, muzical etc.). Intre 8 si 10 februarie unii se pot confrunta cu chestiuni de principiu, de moralitate, de stabilitate sau de metoda in relatia cu parintii, cu familia din care provin si cu toate chestiunile legate de avere, in general.

Intre 10 si 12 februarie, nativii acestui semn zodiacal par leganati de astre. Soarele lor, in trigon cu Luna in Scorpion, ambele alcatuind trigoane cu planetele din Pesti, ii smulg (ori ii “rapesc”) din cotidian, din rutina, din banal si-i propulseaza intr-un teritoriu curat, frumos, ideal, de mare spiritualitate. De aceea, acest rastimp poate fi luat in calcul pentru purificari spirituale, pentru exercitii de vointa, pentru limpezirea mintii si “spalarea” sufletului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: