Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Racii vor avea impresia ca sunt chemati la fapte mari, ca trec prin evenimente decisive chiar daca, in final, nu aceasta este realitatea ci doar impresia, motivata de impactul puternic al tramei astrale asupra vietii lor.

Accentele pe care le are harta astrala a perioadei cuprinse intre 4 – 10 iulie sunt mult diferite de ale altor semne zodiacale. Astfel, acesti nativi dincolo de energia Soarelui pe care o primesc, ca pe o binefacere trupeasca si sufleteasca, mai au parte, in preajma zilei de 6 iulie, de o intalnire sau de o discutie raspicata cu un partener de viata sau de afaceri.

Intre acestia se ridica un zid de ostilitate, de indiferenta care altereaza viata de fiecare zi, munca, activitatea si beneficiile. Un contract se poate rupe brusc; unei colaborari i se poate punct definitiv si fara prea multe explicatii. Nativii se pot simti in permanenta sicanati, certati, pusi sub observatie de aceea reactioneaza strident si disproportionat.

Unii intra la idei si fac scenarii, altii se sperie si se ghemuiesc in gaoacea personalitatii lor hipersensibile. Nestiind de unde vin atacurile sau pericolele, ei devin prudenti, refugiindu-se, prin gand si comunicare, in cercul familiei lor. Putini sunt cei care vor reactiona ferm. Mercur va intra in semnul lor natal pe 8 iulie si, de acolo, pana pe 23 iulie, cum se spune ii popor, “le va pune lacat la gura”.

Pe 4 si 5 iulie ei pot avea surprize de la bani, bunuri si avantaje materiale in relatie cu altii. Pe 6 si 7 pot sa se relaxeze prin arta, muzica, meditatie, calatorie, evadare din peisaj. Intre 8 si 9 iulie sunt obligati sa faca fata unor activitati profesionale incomode. Daca au functii si posturi semnificative in viata publica sau in domeniul profesional, unii pot trece prin momente delicate si/sau critice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: