Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principala problema astrala cu care se vor confrunta intreaga perioada cuprinsa intre1 si 7 august, dar mai ales in preajma zilei de 4 august, cei nascuti in Rac provine de la relatia complicata si periculoasa Marte/Saturn.

Ea poate provoca tot felul de situatii neplacute sau suparatoare ori chiar grave, depinde si de harta fiecarui nativ, care se poate vedea pus in fata unor situatii create de copii lor, de iubit sau iubita si pe care ei trebuie sa le suporte dar si le le rezolve cumva. Se pot naste discutii dar mai ales stari de spirit si sentimente negative care pot influenta dreapta judecata in luarea unor decizii.

De aceea, poate ca este mai bine, daca e posibil, in logica lucrurilor, sa amane aceste decizii sau reactii, pentru mai tarziu cand se va depasi aceasta faza. Nu este o perioada indicata pentru speculatii financiare, jocuri de orice fel sau jocuri de noroc dupa cum, intreaga saptamana viitoare nu le este favorabila in ceea ce priveste practicarea jocurilor, fie ele si de placere.

In cadrul unor competitii, predispozitia astrala este subreda, deci atentie si vigilenta maxima. 1 august poate sa reprezinte pentru unii continuarea unor situatii legate de bani, avere, mostenire, intelegeri financiare incepute cu o zi-doua in urma (30/31 iulie), alteori ele pot acutiza o serie de ipostaze dure, drastice in care , pe langa chestiunile clare de ordin banesc, mai intra in joc orgolii si atitudini ostile oricarei concesii.

Pe 2 si 3 august isi fac planuri; pe 4 si 5 august, Racii pot fi parte dintr-o confruntare cu rezonanta publica. Intre 6 si 7 august nativii se intorc cu gandul catre o serie de persoane, mai mult sau mai putin apropiate, cu care sa se sfatuiasca, in principal intr-o chestiune legata de bani, patrimoniu, investitii, buna administrare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: