Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, posibile discutii privitoare la conditiile unui contract, premize pentru o colaborare, discutii preliminare in vederea integrarii nativului intr-un colectiv de lucru , ceea ce ii va face placere.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, valva in regimul banilor. Nu este neaparat obligatoriu sa se piarda sau sa se “dea” bani dar discutiile, situatiile, premizele, conditiile, contextul in care se vor desfasura evenimentele il va solicita pe nativul din Pesti din toate punctele de vedere (emotie, luciditate, capacitate de decizie, analiza, calcul matematic, rezonabilitate, evaluare generala a situatiei, cunoastere a perspectivelor, etc.). Factorul astral care va genera aceasta forfota de trairi, gesturi si sentimente va fi dat de Luna Plina care se va construi pe axa celor doua case ale banilor si avea avea menirea sa atraga noul, ineditul, sa instaureze surpriza ca factor declansator.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, moment al reflexiei, al reculului, al intoarcerii in forul interior, al analizei circumspecte a evenimentelor de data recenta si nu neaparat ale celor legate de bani.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, in viata Pestilor se pot produce evenimente minore (telefoane, discutii, informatii primite, intalniri) menite sa-l puna pe nativ in situatia de a se delimita de anumite evenimente ce depasesc cadrul personal de viata si sa-l plaseze intr-un context mai larg, social sau profesional. Pestii vor incerca, in aceasta etapa, sa asiste ca la teatru la viata care se desfasoara in preajma lor.

Din 11 aprilie, Mercur va intra in miscare retrograda si ii va face sa se gandeasca de doua, sau de mai multe ori, inainte sa spuna “da”, chiar si in chestiunile cotidiene ale existentei lor sau sa revizuiasca acceptul pe care l-au dat. Vor urma trei saptamani de indoieli si ajustari permanente ale opiniilor intr-o chestiune de educatie, formare profesionala, calatorie, comunicare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: