Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie, nu se contureaza evenimente. Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, unele persoane, daca nu au somn, pot analiza, cat vor putea ei de “la rece”, ce se intampla cu o relatie de-a lor de prietenie, luand in calcul tonul, gesturile si cuvintele folosite de o persoana care le induc o stare de nemultumire sau de indoiala cu privire la caracterul acelora si la sinceritatea relatiei. Mercur va intra in zodia Balantei si le va permite sa disocieze adevarul de eroare evitand pericolul autoinselarii. Mercur va fi un aliat in negocierile sau tentativele de a-si apara (proteja, recupera) un bun amenintat de rapacitatea cuiva sau de incercarea de a i se aplica, abuziv, un text de lege.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, Pestii se vor confrunta cu stari de spirit ori cu situatii reale care le vor provoca disconfort si amaraciune. Cel mai adesea, acestea vor fi provocate de relatiile parteneriale ori contractuale; in aceasta situatie, discutiile vor fi precise, concrete dar restrictive, Pestilor nelasandu-li-se prea multa libertate in a-si sustine doleantele sau apara interesele. Totusi, acestia nu trebuie sa cedeze ci sa faca efortul sa ocoleasca cu inteligenta premizele si conditiile partenerilor de dialog.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, va fi vorba, iarasi, despre bani, poate si din cauza cheltuielilor neprevazute cu caracter de urgenta.

In seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Luna Plina in Berbec care va influenta axa celor doua case ale banilor. O prima concluzie ar fi evitarea oricarei discutii premergatoare unei intelegeri sau semnarii unui contract ce priveste un salariu (remuneratie). In ciuda acestui aspect astral destul de brutal, este posibila o rasturnare de situatie in regimul bunurilor, inclusiv al celor ce pot fi primite, mostenite, revendicate sau atribuite de o instanta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: