Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Pestii ar putea gasi, pentru prima data, dupa multe luni de confuzie si incurcaturi, un echilibru financiar. Felul in care vor gandi si vor actiona va fi corect si util lor.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului, tranzit astral care ii va mobiliza intr-o directie artistica, daca lucreaza intre-un domeniu de creatie sau interpretare dar, in plan sentimental, ii va obliga pe nativi sa se intoarca cu gandul in trecutul lor, pe care il vor analiza si reevalua, facandu-si reprosuri pentru felul in care au simtit, au trait si au reactionat, la un moment dat, in viata. Cei tineri vor fi motivati de acest tranzit sub aspectul dorului resimtit pentru cineva apropiat lor (copii, iubit/iubita). Totusi, cramponarea, teama de a nu fi parasit/a, dorinta de siguranta afectiva, nevoia dovezilor de fidelitate pot zdruncina increderea si rabdarea celuilalt. A nu se exagera cu sentimentalismul.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, capacitate sporita de a trai emotiile in mod creator, sensibil, superior sau pentru a avea experiente spirituale. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului ceea ce va aduce un val de mici oportunitati valorificate prin dialog inter-uman, prin accesul la informatii, invatare, exprimare prin scris sau prin viu grai in public, la examene ori pentru a face calatorii de relaxare si educatie culturala si estetica.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor, ceea ce ii va pregati pe Pesti sa poarte discutii cu unii membri de familie pe teme delicate ori pentru a pune in practica initiative gospodaresti, casnice, domestice si/sau patrimoniale (vanzari, inchirieri).

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, sectorul familiei dar si al prestatiei lor profesionale va fi supus stresului astral de sase opozitii, active in paralele cu Luna Plina in Sagetator, din 9 iunie, care va ridica premize majore pentru viitorul lor profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: