Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, moment de descumpanire provocat de imposibilitatea gasirii unei solutii care sa impace relatia nativului cu familia si aspiratiile sale care nu pot fi realizate decat prin intermediul exercitarii profesiei. Conflict intre rolul social si cel personal, care ii obliga pe nativi sa accepte concesia ca forma provizorie de rezolvare a crizei lor existentiale. Nota generala este de nemultumire sau de revolta traita in taina si consumata in tacere, in sufletul lor. Altii insa, care au functii si responsabilitati majore, pot trece prin situatii dezagreabile (reclamatii, contestari vehemente, barfe) pe care vor avea tendinta a sa le rezolve prin renuntare la functie, plecare din post pentru a nu abandona principiile care ii conduc in viata. In acest caz, nu va fi vorba de incompetenta sau neputinta ci de dorinta de a nu se cufunda in lupte mizerabile, sub nivelul lor de intelegere si de acceptare, un fel de “pana aici!”.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, increderea in cei dragi va fi zdruncinata. Pestii nu-si vor mai pune speranta in acei prieteni care, in ultima vreme, ii dezamagesc.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, Pestii vor face dintr-un fapt minor o chestiune de virtute sau de orgoliu. Provocati de o circumstanta care le minimalizeaza valoarea profesionala sau competenta si le umbreste succesele, pot uita de modestia si delicatetea lor proverbiala, dand curs unor tirade dezlantuite ca la teatru, pentru a reaseza lucrurile la locul lor.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, ar putea fi pus in discutie un contract de-al lor mai vechi. Conditiile reactualizarii vor trezi revolta, pentru ca unele clauze le prejudiciaza numele, valoarea, libertatea de exprimare, linistea sufleteasca sau chiar veniturile. A nu se lua o decizie ferma, in acest caz, pana pe 9 mai si, daca se poate, chiar pana la 25 mai.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: