Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Spre deosebire de ultimele 2-3 saptamani, vremea marii armonii subtile create de planetele ce tranzitau zodiile de Apa, a trecut.

Vor incepe sa apara, mai timid sau mai evident, o serie de tulburari ce tin de acorduri, contracte, parteneriate. Unele clauze pot fi invocate, altele rediscutate sau, in general, relatia ar putea fi redefinita. Nu intotdeauna, in avantajul nativului din Pesti.

Cu precizarea ca, la baza acestor modificari, nu stau antipatiile, conflictele sau alte tipuri de considerente de natura emotionala ci strict chestiunile juridice (primordiale) cu consecintele lor financiare. Intelept ar fi ca, pentru un timp de acum in acolo, Pestii sa nu ia decizii radicale ce privesc casatoria (in principal divortul, cu partajul implicit) sau iesirea dintr-o firma, dintr-o colaborare, cu sau fara scop lucrativ.

Pe 5 decembrie dimineata, este bine ca Pestii sa-si reprime orice replica ironica, sarcastica sau rautacioasa. Se vor contura tot mai puternic o serie de chestiuni ce tin de cariera, notorietate sau destin pe care nativii le resimt esentiale pentru optiunile lor actuale. Pe acest fundal astral, apare o perioada de gratie astrala, intre 4-6 decembrie, cand, unora, li se pot intampla lucruri minunate ce tin de meserie, profesie, rol in societate. Marte va intra pe 5 decembrie in casa a XII-a a cerului lor natal si va rascoli tot ce poate sa o faca: sanatate, mostenire genetica, psihism sau evenimente cu un grad mare de enigma, de necunoscut, de taina.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: