Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, gandurile Pestilor vor evolua in jurul notiunii fundamentale de bani, castig, venit/cheltuieli, etc. Locuri comune intr-o existenta comuna daca n-ar fi contextul astral din 29 octombrie care poate aduce un accent in plus strident, alarmant sau doar anapoda (bazat de o eroare) cu privire la situatia lor financiara.

Etapa va fi retraita si reevaluata pe fondul tranzitelor din ziua de 4 noiembrie si mai departe. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), nativii ar trebui sa faca un efort urias sa nu ia nimic in serios din ceea li se intampla lor sau se intampla in preajma lor, altora. Va fi o perioada a haosului interior, mentalul lor va fi unul lovit de tranzitele planetelor din Scorpion, inclusiv de forta uriasa (asupra lor!) de impact a Lunii Noi, din acelasi semn de Apa.

Trebuie sa-si repede ca nu asta este realitatea, ca nu o iau drept buna si adevarata, ca nu hotarasc atunci, pe baza acelor impresii profund subiective, nimic important. Este o perioada a diversiunii afective. A nu se lua calmante, a nu se bea alcool, pentru a uita de necazuri sau a compensa stresul care va pune stapanire pe ei.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Pestii vor avea nevoie de forta altor tranzite, prin Sagetator, care ii vor readuce cu picioarele pe pamant si-i vor obliga sa fie activi, constructivi si destepti. Din 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, Pestii ar fi bine sa nu dea curs invitatiilor si implicarii in treburile apropiatilor.

Nici nu-le pot fi de folos acelora, isi vor pierde timpul si va fi o eroare de ordin social: aceia vor sa-i incurce sau sa-i abata de la lucruri mult mai importante din viata lor. Nota generala o da, pentru intreaga saptamana analizata, conjunctia la grad perfect in Pesti, dintre Neptun (Guvernatorul nativilor) si Nodul Sud al Lunii (alias Pedeapsa in Viata) care le va pune, mereu, probleme de constiinta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: