Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna plina in Pesti este momentul unic de pe an cand acesti nativi traiesc la apogeu. Este ziua de prea plin astral cand se pot confrunta cu chestiuni ce privesc o acumulare de ganduri, fapte, evenimente de care trebuie sa se tina cont pentru a merge mai departe si pentru care trebuie sa se ia decizii iar pentru Pesti, o data decizia luata, chiar daca trec la treaba mai greu, ea este una definitiva si este urmata pana in panzele albe.

Peste doua saptamani, pe faza de Luna Noua in Pesti, cand, in semnul lor, se va afla si Luna, vor gasi si liantul necesar pentru astfel de transformari si mobilizari. Sa se bucure asadar, de ziua de 5 martie, sa fie atentie la tot ceea direct, vizibil, clar sau doar metaforic, li se ofera, li se transmite, pentru a intelege mesajul directia de viata ce o menesc pentru ei astrele.

Unele ganduri (sa rupa o colaborare, sa renunte la un contract, sa se desparta de o persoana) sunt tendinte firesti, cel putin din perspectiva motivatiei astrale, dar nu sunt niste chestiuni importante si nici relevante. Cum s-ar zice, doar ii bate gandul.

Daca zilele de 28 februarie si 1 martie pot fi incarcate de tandrete, duiosie, dragoste, caldura sufleteasca pentru tot si toate din jurul lor, zilele de 2, 3 si 4 martie pot decurge obositor, solicitant. Pot fi zile cand treburile ii pot acapara si epuiza. Dar, tot in acest ultim rastimp, orgoliul, vanitatea si mandria itesc cornitele si-i mana spre hotarari menite sa le puna in valoare personalitatea, mai ales prin intermediul muncii sau care se exprima la locul de munca. Fluxul interior al gandurilor se cristalizeaza acum in nebanuite forme asemeni cristalelor de sare pe crenguta din pestera.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: