Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 decembrie pâna la ora 13, Pestii vor manifesta o atitudine intelegatoare, protectoare, fata de cei din preajma.

Ei insisi vor fi mai putin exigenti cu propria lor persoana, acordându-si luxul unui repaus resimtit ca nevoie interioara de a se intoarce la acele preocupari care le dau satisfactie (muzica, poezie, arta, spectacole, activitati spirituale etc.). Vor redescoperi bucuria de a se izola de forfota vietii de fiecare zi, de solicitarile obositoare, odihnindu-se prin cultivarea unor activitati care le “ung” sufletul si le dau satisfactia ca traiesc in vecinatatea valorilor culturale, artistice, religioase. De aceea, pâna si relatiile afective vor fi traite si intelese ca un fel de prelungire a acestei predispozitii spre un bine spiritual, superior.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, chiar asa, in ultimele zile ale anului, tot se poate inregistra o ipostaza flatanta care se concretizeaza la locul de munca sau in contextul unei activitati profesionale. Mai poate fi vorba de o pozitie notabila prin care Pestii se fac remarcati, printr-o prestatie de exceptie, prin punerea in valoare a unor calitati speciale de care dau dovada.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, unii pot discuta conditiile unui viitor contract intr-un cadru oficial sau chiar particular. Planeta Venus va intra, pe 30 decembrie in Sagetator, controlând in chip benefic, salutar, casa a X-a a ridicarii in rang in si prin profesie, contribuind astfel la consolidarea pozitiei adoptata de nativul din Pesti in orice schimb de opinii sau negocieri, dându-le argumente, justificare si oportunitate.

Neintelegeri cu prietenii care pleaca de la bani sau de la avantaje. Aceia pot lansa acuzatii nejustificate. Pe 1 ianuarie se poate identifica un fapt de viata care priveste destinul si care trebuie luat in calcul, in mod serios, prin implicarea Nodului Nord al Lunii (Sensul vietii) in conjunctie cu Luna si Jupiter.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: