Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 iulie Pestii “inoata” in tot felul de efluvii astrale. Unele tin de o lume a spiritului si a credintei, altele tin de planuri si proiecte in ipostaza “viselor”, a constructiilor frumoase in care persoana lor afla fericire si succes etc.

Mai sunt si alte categorii de Pesti preocupati cu o intensa activitate intelectuala sau cu mobilarea spiritului prin lecturi, apropieri elevate de o lume a ideilor si valorilor artistice. Intre 26 si 28 iulie, ei vor fi obligati sa redevina fiinte publice, cu activitate profesionala eficienta, cu o viata sociala vizibila si sa iasa din spatiul ideal in care s-au relaxat ori s-au refugiat cu niste zile in urma. Pe 29 si 30 iulie, ei se distanteaza de o serie de persoane cunoscute.

Cu cat acestea devin mai insistente sau vadesc egoism si interes meschin, cu atat mai tare Pestii se retrag din calea lor, evitandu-i sau abandonandu-i. Ziua de 31 iulie, asociata cu faza de Luna Plina, priveste casa lucrurilor necunoscute sau profund personale. De acolo, Luna in Varsator, puternica in aceasta postura astrala, smulge cortine si perdele de fum care acopera partial sau ascundeau total o serie de adevaruri si ite.

Dezvaluirile nu vor fi comode si-i vor pune pe ganduri, in modul cel mai serios, pe acesti nativi care, structural, nu suporta scenele tari de acest fel. De cealalta parte, casa a VI-a a sanatatii le aduce tot greul astral de indurat in plan fizic si fiziologic, inima fiind cea mai solicitata, alaturi de circulatia periferica si de sanatatea sistemului venos. In schimb, perioada le poate aduce o realizare importanta in planul activitatii retribuite, al gasirii unui loc de munca sau a unei oferte salvatoare din punctul de vedere al salarizarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: