Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, meditatii filosofice, rugaciune, lecturi speciale care ii stramuta intr-un univers rupt de contingent. Pestii isi vor dori sa evadeze, pentru a se linisti sau pentru a se regasi pe sine, dupa momente de incercare intensa, prin activitati care le vor da satisfactii sau le vor compensa, prin satisfactii intelectuale si bucurii spirituale, nemultumirile cotidiene. Este clipa lor de fericire cand vor inota in ape astrale.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, se va pune problema unor decizii si actiuni care privesc sfera vietii profesionale. Unii vor primi functii, alti atributii speciale de serviciu; fireste, daca exista o logica personala (varsta adecvata, pregatire necesara, experienta, etc.). Toate acestea nu se vor desfasura repede si ci vor fi insotite de audieri, negocieri, interviuri, angajamente, analiza unui portofoliu de cerinte si conditii, stipulate intr-un contract ce nu e nevoie sa fie semnat in acest rastimp dar a carui negociere ar trebui sa se incheie, cel putin in datele esentiale, pana pe 30 septembrie, cand Mercur, planeta negocierii, va parasi casa a VII-a a contractelor, ce faciliteaza discutiile pe aceasta tema.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, unele persoane vor avea tendinta de a se delimita de unele cunostinte ori de a elimina, din proiectele comune, persoanele care nu se ridica la nivelul exigentelor. Soarele, intrat de curand in casa a VIII-a beneficilor ce decurg din bunavointa unor persoane si institutii, va lucra in favoarea nativilor, alaturi de Jupiter (planeta sumelor mari de bani, a averii ori a generozitatii dar si a gesturilor legale sau a cadrului juridic ce le consfinteste) care mai sta in acest sector pana pe 10 octombrie a.c., patronand un potential avantaj material. Atentie: unele castiguri pot aparea ca o surpriza, altele pot genera, insa, pana la deplina lor rezolvare, surprize, conditii ciudate sau chiar conflicte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: