Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada complicata, stresanta, cu probleme mari si mici, personale sau de familie, sau oficiale care ii solicita si ii provoaca din toate partile.

Unii, mai slabi ca rezistenta psihica, se vor simti depasiti de situatie si, exasperati, vor abandona toate activitatile. Pauza. Altii, vor trage aer in piept, isi vor face curaj si-si vor spune “hai!”, incercand sa se inarmeze cu rabdare sau resemnandu-se ca, nefiind nimeni care sa le ia vreo povara de pe umeri, tot lor le va reveni, mai devreme sau mai tarziu, sarcina de a le duce la bun sfarsit.

Tot ce tine de casa, gospodarie, locuinta, viata domestica sau de familie din care provin este un prilej de nemultumire, de discutie, de sfada. Intre 23 si 25 mai, unii pot avea un succes sau o satisfactie la locul de munca (li se da dreptate, li se recunoaste meritul, sunt laudati, primesc o responsabilitate flatanta).

Din 25 mai dupa-amiaza si pana pe 27 mai, relatiile parteneriale ating cote de neintelegere si conflict majore. Se cearta sotii, se cearta partenerii de afaceri, se cearta cetatenii cu reprezentantii unor institutii personal, prin intermediari (prin avocati, de exemplu) sau in instante. Se pot naste neintelegeri si incurcaturi care nu depind de ei nici sa le preintampine, nici sa le rezolve.

O idee buna pentru a obtine o sursa de venit se contureaza intre 28 si 29 mai. O alta tendinta generala a saptamanii, care se manifesta mai intens la cei maturi, intre 56-60 de ani, este nemultumirea fata de statutul lor actual social sau profesional care poate lua forma unei mici crize existentiale, ce se va reinnoi si imbogati cu alte argumente in august/septembrie si noiembrie/ decembrie 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: