Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, perioada placuta pentru acesti nativi care se vor abandona framantarile existentiale. Pestii se vor bucura de arta, spectacole, muzica, petrecere, mancare buna, lecturi interesante sau de o stare organica buna care sa le dea puterea si curajul de a merge mai departe.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, posibila panica pe fondul unor plati cu termene-limita stringente sau al incapacitatii de a le onora. O alta sursa de ingrijorare poate surveni de la evenimentele ori doar de la zvonurile vehiculate, cu privire la iminentele schimbari salariale ce urmeaza sa intre in vigoare si care-i privesc in mod direct.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, Pestii vor incerca sa-si pastreze cumpatul, sa ramana lucizi si sa actioneze metodic. Etapa buna pentru scurte deplasari recreative (schimbare de peisaj). Luna Noua, care se va produce in Taur, in sectorul casei a III-a, in ziua de 26 aprilie, le poate aduce o veste in legatura cu derularea unui proiect sau o informatie esentiala care sa le dea “cheia” rezolvarii unei chestiuni practice si profitabile.

Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator. Aceasta schimbare este memorabila si salvatoare pentru Pesti care, din octombrie 2015, de cand, pe casa I a identitatii in harta cerului lor astral, s-a instalat Nodul Sud (“Pedeapsa in Viata”), au fost greu pusi la incercare. Acum, acesta va trece intr-o casa ascunsa, discreta, a XII-a, iar Nodul Nord (“Sensul Vietii”) se va afla, pana in noiembrie 2018, in casa a VI-a a muncii si sanatatii, creand un culoar favorabil desfasurarii activitatilor profesionale, valorificarii calitatilor si invigorarii fizice a nativilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: