Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada analizata incepe cu un rastimp 21-27 februarie dedicat banilor.

Nativii cauta resurse banesti dintr- o activitate (sau din mai multe). Inca nu e momentul solutiilor concrete. Pe 23 si 24 ei pot vorbi cumpatat, pot da dovada de spirit practic, de logica si de bun simt, nelasandu-se dusi de elanul efluviilor afective care ii inunda la tot pasul, chiar dinspre zodia lor.

Intre 25 si 27 februarie se pot dedica chestiunilor casnice, domestice, locative, administrative, dar dincolo de faptele curente apar si premisele unor discutii utile, care permit acumularea de informatii necesare, dau un schimb profitabil de idei, solutii si experienta chiar cu unii membri ai familiei lor.

Pe 27 februarie dupa-amiaza, si ulterior, pe 28 si 1 martie, se anunta multe stari interioare ce se cer rezolvate. Unora li se face dor de ceva (de un loc anume, de o casa, de o mancare, de un tip de petrece sau de desfatare) ori de cineva: o persoana draga.Este o perioada buna pentru impacari, pentru alungarea neincrederii sau limpezirea unei situatii care i-a indepartat pe prieteni, pe iubiti sau chiar pe unii parinti de copiii lor.

Importanta ramane casa I, cea unde opereaza acum Soarele in tranzit. Acesta va face o minunata conjunctie cu Neptun, guvernatorul lor, in ziua de 26 februarie, zi care devine simbolic, pivotul unei detaliu de viata personala esential. Chiar daca spatiul destinat relatiilor parteneriale este incercat de tranzitului Lunii Negre, forta conjugata a Soarelui cu Neptun are darul de a dizolva aceasta negura sau acest lant de piedici si nereguli; de aceea, ziua de 25 februarie pare un fel de lupta cu tenebrele.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: