Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, nativii vor simti nevoia sa se consulte cu un prieten, sa se confeseze cuiva ori sa primeasca asigurarea ca se pot baza, pe acela, la nevoie.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, furtuna interioara, alcatuita din manie, revolta, refuz al realitatii stresante, dorinta de a face schimbari radicale. Dar, coplesiti de aceste trairi, Pestii nu vor mai avea nici timpul, nici calmul necesar sa se gandeasca la solutii concrete. Peisajul se poate complica cu stari organice proaste, cu tulburari cardiace, vasculare sau neurologice. Chiar daca ele vor avea aspectul unor momente trecatoare si vor fi depasite cu medicatia necesara, Pesti se vor ingrijora si vor avea motive pentru ca planete ce tranziteaza cele trei semne zodiacale de Foc vor trimite, spre casa sanatatii, aspecte puternice; desi pozitive, numarul lor mare (saisprezece!), le va transforma intr-o sursa de stres pentru organismul lor. Acelasi context astral le poate aduce nativilor o importanta schimbare profesionala, un succes sau o victorie la locul de munca (avansare, numire, premiere, laude, respect, admiratie).

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, nativii acestui semn de Apa vor trai clipe speciale, pentru ca Luna va forma faza de Luna Plina in Pesti, ceea ce reprezinta un eveniment astrologic. Vor fi angrenate, in acest tumult astral, casa personalitatii lor dar si cea a relatiilor parteneriale sau contractuale. Acestea din urma se pot reformula sau se pot contura in chip profitabil si stabil pentru ei dupa 5 septembrie, cand, in casa a VII-a, isi va incepe tranzitul Marte; acesta va determina multe gesturi concrete, nu doar sperante si vise.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, preocupari intense, demersuri in forta pentru a face rost de bani sau pentru a configura un context de munca si plata avantajoase pentru ei. O posibila dezamagire parteneriala se poate produce pe 5 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: