Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 19 si 20 decembrie este posibil ca unii Pesti sa nu dispuna de banii necesari pentru a face cumparaturi, pentru a onora platile curente. O incurcatura, o amanare, o disfunctie le poate produce surpriza neplacuta de a se vedea in aceste zile, la sfarsit de saptamana fara bani, sau fara “lichiditati”.

Dinspre cealalta directie, cea a banilor, a inlesnirilor si avantajelor materiale de care sunt responsabile alte persoane se poate vorbi de intarziere, de neseriozitate sau de un eveniment care perturba bunul mers al unei intelegeri. Intre 21 si 22 decembrie, Pestii sunt meticulosi, rabdatori si chibzuiti in tot ceea ce priveste exprimarea, continutul de idei, forma si stilul dialogului. Sunt posibile scurte deplasari in scop recreativ, mai ales cele de tipul “a iesi in mijlocul naturii”, din dorinta de a se odihni si relaxa.

Intre 23 si 24 decembrie, ei vor fi obligati sa mentina legatura cu tot felul de rude, sa faca drumuri si vizite de curtoazie, sa se poarte frumos si elegant cu o serie de persoane din preajma lor. Generozitatea, presupusa de aceste zile de sarbatoare, va fi conditionata de disponibilitatea baneasca, adica… va fi mai limitata. In preajma zilelor de 24/25 decembrie, nu este exclusa ipoteza unui dialog, fie si de principiu, privitor la un proiect, la o colaborare, la o activitate ce va fi consfintita, ulterior, prin contracte si acte oficiale.

Unele persoane, din secventa Pestilor maturi, pot fi apasate de evenimentele care, chiar daca nu-i privesc direct, ii ingrijoreaza, motiv pentru care fac planuri pe termen lung pentru a se securiza profesional, financiar si familial. Seriozitatea si responsabilitatea da nota sfarsitului de saptamana.

Soarele va intra, pe 22 decembrie, in casa prietenilor si cunoscutilor, de aceea chiar izolarea voita de prieteni, in intentia de “a se regasi pe sine”, este perfect justificata din punct de vedere astrologic, atat la sfarsitul saptamanii cat si in urmatoarea etapa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...