Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unele disonante poate ca deja s-au conturat in viata nativilor din Pesti fie in ceea ce priveste un contract, un parteneriat, fie in relatiile cu familia din care provin. Uneori, poate ca un blocaj sau o intarziere in realizarea unor proiecte profesionale a fost de natura sa-i demobilizeze, sa-i intristeze sau sa-i manie.

Planetele responsabile pentru aceste dezavantaje sau blocaje nu se inlatura cu o stare de spirit trecatoare. Planetele aflate acum pe cele patru case ale Crucii Mobile, le marcheaza in fel si chip viata de fiecare zi sau proiectele pe termen lung. Perioada cuprinsa intre 18 si 24 aprilie nu va fi una a rezultatelor concrete, a sporului sau a eficientei.

De aceea, temperanta si rabdarea ar trebui sa fie modul cel mai rezonabil de a raspunde acestor incercari pentru ca fie cuadratura Neptun/Venus, fie alta Venus/Luna Neagra, fie relatia dificila cu Saturn retrograd, pot prelungi timpul de asteptare pana cand, cum zice, romanul, “lucrurile vor incepe sa se miste”.

Singurul care functioneaza in beneficiul acestor nativi, este Jupiter (guvernatorul lor nocturn); el le da puterea de a trece peste boli, suferinta morala sau incercare trupeasca. Jupiter ii poate revigora spiritual si afectiv nu doar fizic. El le mai poate da, de acum in acolo, oportunitati in domeniul muncii, sansa de a renegocia un salariu, de a obtine venituri suplimentare sau, macar, de a intra intr-o cat de cata normalitate, dupa o perioada de lipsuri financiare.

Luna Noua din ziua de 18 aprilie priveste banii obtinuti din munca proprie iar semnificatia ei vine in sustinerea afirmatiei anterioare, privitoare la posibilitatea unei schimbari imediate, rapide a regimului banesc personal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: