Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, ultim ragaz pentru Pesti; relaxare, abandon in bratele sperantei, visarii, somnului,odihnei, refugiului in placeri care ii rupt de realitate.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, revine stresul, grija banilor, a platilor curente; pentru unii poate fi vorba de plati anticipate pe care trebuie sa le onoreze si nu le va fi usor.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, Pestii pot vorbi bine, frumos, expresiv, convingator, in cadrul unei sedinte, intruniri, dezbateri sau in contextul unui examen. Mic moment de succes personal. Posibila excursie de scurta durata de genul “evadare in peisaj”. Relaxare.

In dimineata zilei de 21 iunie (ora 07:25′), Soarele va intra in zodia Racului si le va activa casa a V-a a sentimentelor dar, mai ales, a creativitatii. Va incepe o perioada excelenta pentru ei care au meserii bazate pe valorificare harului, a talentului, a expresivitatii artistice, a intuitiei si fanteziei, a puterii de creatie si al artei interpretative. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur (ora 12:58′) care va consolida ceea ce va genera Spoarele si, impreuna cu Marte, ii poate aduce pe nativi in fata unui succes remarcabil pe aceasta directie.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, Luna va tranzita casa a IV-a a familiei, a casei si a tuturor aspectelor locative. Teoretic, poate fi vorba de discutii pe teme ce privesc aceste segmente astrale; practic, s-ar putea intensifica dialogurile dar si controversele intre ei si unii membri de familie care au opinii neclare, confuze si subiective cu privire la felul in care ar trebui rezolvata o problema patrimoniala, adminstrativa, locativa fara a strica relatiile personale, ceea ce se va dovedi a fi destul de greu de pus in practica. Sfarsitul saptamanii inseamna inceputul unor noi relatii sentimentale, aventuri si sperante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: