Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Multe zodii sunt afectate de noianul evenimentelor astrale care se vor produce saptamana viitoare pe semnul Varsatorului.

Pestii, insa nu. Pentru ei, nici Luna Noua in Varsator, nici schimbarea semnului zodiacal pe care il tranziteaza Soarele, nici chiar retrogradarea mercuriana care se va produce nu vor avea un impact major asupra lor. Poate unii vor fi mai nelinistiti, poate vor trai clipe de agitatie: trec cu somn, cu exercitii de linistire, cu autocontrol.

Nu putem nega acestor tranzite forta lor de impact asupra functionarii inimii, arterelor, venelor, a circulatiei periferice in general; el reprezinta insa o realitate mai consistenta in vibratii astrale decat a fost marcat acest sector (sanatatea) saptamanile trecute. Se mai pot instala unele discutii la locul de munca; nu la nivelul controverselor, ci al atentionarii pe care sefii le pot formula la adresa nativilor; combinatiile de pe axa Varsator/Pesti mai pot genera masuri oficiale, mai degraba juridice decat financiare cu privire la felul in care se poate exercita activitatea profesionala; nu toate vor fi comode sau simplu de pus in practica.

Mai importanta este activitatea de pe chiar semnul lor zodiacal natal, unde Marte si Neptun, combinandu-se, dar si complicandu- se reciproc, le fac viata un roman. Relatiile parteneriale si contractuale pot suferi transformari brutale, modificari severe, rediscutari; toate acestea mai pot provoca suparare, enervare. Deciziile sunt blocate pe aceasta directie, ca de altfel, orice tentativa de a modifica ceva din parcursul pagubos.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: