Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, in zodia Pestilor va fi bal: din 18 februarie, alaturi de Venus, Neptun si Kiron, acolo se vor afla Soarele si Mercur. Cele cinci planete vor da un specific aparte acestui sector astral, permitandule Pestilor sa se afirme, sa genereze o schimbare in viata lor sau macar in felul de a gandi si a privi provocarile cotidiene. In acest rastimp de trei-patru saptamani, nativii se vor putea insanatosi la propriu si la figurat, la trup si la cap, isi vor reface echilibrul interior si isi vor putea reconstitui un univers de idei, preocupari, satisfactii si decizii care sa le permita sa evolueze conform unui plan superior de viata care sa le placa, sa le dea satisfactie si sa le permita sa scoata la iveala toate calitatile pe care le au sau bagajul de cunostinte ramas de-a dreptul necunoscut celor din jur. De aceasta stare de lucruri astrala vor beneficia atat cei tineri, in pragul debutului, cat si cei maturi ori cei mai in varsta, care pot identifica noi cai de actiune.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, nu este obligatoriu sa se enerveze din cauza banilor (mai ales din cauza unor plati), dar, in ansamblu, contextul indica destule motive de surprize neplacute in plan financiar; Pestii pot fi pusi in fata unor situatii inedite, pe care, pe moment, nu vor sti cum sa le abordeze. Noroc cu fabuloasa lor intuitie si stapanire de sine (sau detasare de realitate), care le va permite o evaluare a situatiei nou create.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, amaraciune nerostita, provocata de o vorba aruncata in vant sau de o observatie nemotivata, rautacioasa.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, problemele legate de o casa, de un statut locativ ii pot deturna de la obligatiile curente. O discutie pe aceasta tema cu un oficial va avea darul sa rascoleasca suparari sau nereguli mai vechi ramase nerezolvate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: