Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, hipersensibilitate, emotivitate crescuta, vulnerabilitate afectiva. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, gesturi, raspunsuri, initiative, implicatii profesionale care ii pot asigura nativului un statut special, autoritar sau flatant.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, casa a VII-a a parteneriatului, a contractelor si a negocierilor ar putea deveni, in functie de logica vietii fiecarui Peste, un sector esential, important, fundamental sau doar solicitant. Mercur, in domiciliu, in casa tranzactiilor, va juca pentru Pesti, un rol esential: el le va da nativilor vocatia de a vorbi la obiect, de a se prezenta convingator, de a-si sustine punctul de vedere cu pertinenta, de a pretinde justificat o recompensa sau un loc intr-o structura socio-profesionala; mesajul lui va fi receptionata corect si acceptat fara (multe) dificultati sau opozitii. Un moment special, in acest context favorabil, il poate reprezenta dimineata zilei de 20 septembrie, cand va avea loc faza de Luna Noua in Fecioara; ea le-ar putea permite acestora sa “bata in cuie” o intelegere sau sa demareze un proiect. Sectorul va ramane frumos si util controlat, din punct de vedere astral, de planeta Venus care, in zorii zilei de 20 septembrie, va intra in zodia Fecioarei (casa a VII-a) semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c. in postura de Mic benefic.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, idei, solutii sau rafinari ale unei strategii cu miza materiala (financiara, la nivelul beneficiilor sau al avantajelor de orice alta natura care le pot facilita diverse alte preocupari).

Din 22 septembrie, Luna se va plasa in casa IX-a si ii va face pe Pesti mai subtili, mai profunzi, mai receptivi. La sfarsitul aceleiasi zilei, Soarele va intra in zodia Balantei, a avantajelor materiale obtinute prin intermediul altor persoane.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: