Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ceea ce ii deranjeaza in prezent pe unii Pesti este fie o chestiune de familie, care, chiar daca presupune un mare consum de cuvinte, nu aduce si idei constructive sau solutii practice ci doar vorbe goale, la nesfarsit.

Cele mai multe evenimente ale perioadei cuprinse intre 16 si 22 mai privesc acest sector unde identificam, in afara dialogurilor sterile si intentii sau gesturi ce contravin intereselor nativului. Soarele, care va intra in acest sector pe 21 mai, va trece printr-o opozitie dificila, la grad perfect cu Saturn, dandu-le o prima mostra despre rezistenta unora dintre cei cu care intra in dialog din familie care se opun, actioneaza absurd sau in totala necunostinta de cauza, creand, poate fara voia lor, situatii periculoase.

Acelasi lucru se mai poate observa si pe 16 mai dar, din cauza enervarii, detaliile si semnificatia reala a intentiilor nu poate fi atat de bine observata, asa cum se poate intampla pe 19 si 20 cand Luna va aduce o fel de limpezire interioara, iar din 21 mai, va continua acest proces Soarele care va intra in gemeni pe 21 mai.

Opozitiile Marte/Saturn, Soare/Saturn, Luna/Saturn nu opereaza doar pe casa a IV-a ci si pe casa a X-a, unde Saturn se afla intr-o pozitie esentiala pentru afirmarea si dezvoltarea nativilor.

De aceea, o serie de aspecte ce privesc cariera, evolutia lor profesionala, vor fi radiografiate de Pesti, cu ajutorul acestui context astral care le permite sa fie lucizi, obiectivi si neinfluentati de argumentele emotionale si sa ia decizii radicale in deplina cunostinta de cauza pentru ridicarea lor profesionala, abordand adecvata o secventa de viata publica care sa-i conduca la succes, notorietate sau rang si demnitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: