Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ultimele saptamani au fost pentru nativii acestui semn zodiacal beneficie prin influxurile armonice care s-au indreptat spre ei. Acum se atinge apogeul. Este de-a dreptul o inundatie de valuri de sentimentalism si emotivitate specifice zodiei. Dar mai sunt si alte semnificatii: aceste ape superioare spala fiinta astrala a fiecarui nativ. Curata si inalta spiritual.

Este semn de renastere, este semnul unei fecunditati care va rodi, candva, cumva acum sau mai tarziu, dupa i-o fi ceasul cosmic. Teoretic, toti Pestii ar trebui sa beneficieze de acest moment. Interesant este ca pentru ei, mai ascuns de ochii lumii si chiar de propriile lor perceptii, la fel de special functioneaza si faza de Luna Noua ce opereaza pe casa a XII-a a cerului lor astral, provocand mari rupturi de trecut si mari ancorari in chestiuni ce presupun viitor, constructie, eliberare, descatusare de energii, tasnire la viata.

Intr-un fel, perfect explicabil astral dar si esoteric, cele doua case a XII-a si I sunt legate intre ele, prin curentul motivatia subterana a acestor influxuri carte se conditioneaza si se potenteaza reciproc.

De aici si starea de spaima, ca inaintea unor mari evenimente, de aici si permanenta stare de presimtire, de premonitie, de asteptare a ceva ce trebuie sa se intample neaparat, imediat. Neaparat da, imediat poate ca nu. Dupa 20 februarie mare solicitare pe casa banilor, mai ales a celor realizati din munca proprie. Atentie intre 18-20 februarie la starea de sanatate care va fi influentata de acest prea-plin astral. Sunt posibile stari de surescitare, nervozitate, insomnii, circulatie vasculara deficitara, tulburari de ritm cardiac, stres psihic.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: