Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru unii nativi continua sa functioneze deranjant si enervant o opozitie Kiron/Luna Neagra care poate arunca in aer relatii conventionale, matrimoniale, de afaceri sau contractuale. Uneori poate fi vorba de un cumul de situatii imposibil de acceptat, de nereguli si neintelegeri care ii obliga sa-si iasa din moleseala sau din indiferenta si sa abordeze un stil incisiv, dur si eficient. Zilele de 13 si 14 iunie sunt convenabile structurii lor psihice pentru dialog, bazat pe etalarea cunostintelor personale sau al dovedirii unor indemanari si abilitati practice (aspect bun pentru examene), unde nu e nevoie de spontaneitate.

Casa, domiciliul, problemele de familie, chestiunile gospodaresti sau locative sunt rascolite de tranzitele planetelor in Gemeni si mai ales de faza de Luna Noua care nu se afla in armonie cu Soarele lor natal si, indiferent de grad, face o cuadratura cu semnul lor zodiacal (15 si 16 iunie). De aici si riscul de a se naste din senin, in ciuda precautiilor uate, a unor schimburi de cuvinte care se amplifica, dand dialogului aspectul de scandal, cu acuzatii si reprosuri care nu rezolva nimic, dar care pun in evidenta amploarea, profunzimea si vechimea unor conflicte.

Oricat de mare ar fi presiunea generata de aceste confruntari nu trebuie luata nici o decizie. Intre 17 si 18 iunie se pot linisti, izolandu-se prin lectura, muzica, plimbari, de latura neplacuta a ultimelor zile. Singurul loc luminos in tot acest peisaj astral ramane casa muncii unde pot inregistra succese, pot avea noroc la un loc de munca mai bun, la gasirea unui al doilea plasament profesional retribuit.

Sanatatea ar trebui sa beneficieze de pe urma celor doi protectori iar refacerea dupa boala si recuperarea dupa accidente si operatii sa fie rapida.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: