Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 13-19 August 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada analizata de noi incepe in forta pentru Pesti care, intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), vor fi chemati la fapte mari in directia meseriei sau functiei pe care o exercita. Este vorba de multa ambitie, de determinare si de o uimitoare (pentru Pesti) capacitate de a lupta desfasurand strategii exemplare.

Prin natura zodiei lor, aceste strategii vor avea aerul unei inspiratii de moment sau a vocatiei de a fi eficient fara a face mult zgomot. Situatia va fi insa una complicata prin interventiile, inoportune ale unui partener de viata, ale unui partener de afaceri sau prin crearea unei conjuncturi care risca sa strice o colaborare sau ameninta un contract.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), relatiile cu prietenii si apropiati de odinioara vor fi precare, stinghere, nefolositoare si saracacioase sufleteste: relatii de conjunctura sau de politete. Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), cele mai solicitate vor fi cele doua case ale sanatatii care patroneaza aparatul cardio – vascular, sistemul venos, fiziologia ochilor, a coloanei vertebrale si toate functiile cerebrale.

Este bine sa se mentina un stil de viata ponderat, prudent sau chiar protectiv, in acest rastimp, fara excese si, mai ales, fara enervari si conflicte. Daca exista un temei pentru o discutie in contradictoriu care banuiti ca poate degenera intr-un conflict deschis, amanati intalnirea sau convorbirea telefonica pentru un moment astral neutru pentru sanatatea dvs.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, se vor ridica la cote si mai mari, decat pe 13 si 14 august, premizele legate de exercitarea meseriei, de functionarea parteneriatelor, al casniciei sau de evolutia proceselor, peste tot fiind presarate semintele discordiei, exagerarii si abuzului sau constrangerilor exercitate asupra nativilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: