Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marcajul Careului in T pe semne mutabile continua sa actioneze pentru Pesti care vor fi obligati sa indure toate influxurile, diferite ca impact, ale mai multor cuadraturi si opozitii pe casele esentiale ale cerului lor astral.

De mentionat, astfel, doua zile care pot aduce accente speciale in viata lor: 15 si 18 decembrie, cand, in joc, intra Soarele lor, Soarele in tranzit, Jupiter, cele doua Noduri Lunare cu valoare de modelare a destinului, Neptun, Saturn, Kiron si Luna. Sub povara acestor relatii, unele tranzite pot sa nu aiba un rol esential in dinamica de fiecare zi. In prima parte a zilei de 12 decembrie, cariera si ridicarea in plan social raman vizate de acest aspect in derulare, de multe ori, el consolidand ceea ce a declansat, cu o zi inainte, faza de Luna Noua, plasata in aceasta casa a X-a.

Pe fondul unei posibile amanari a producerii unor efecte vizibile, in cazul unor Pesti, tocmai pe sfarsitul acestui tranzit spectaculos, se pot revela aspecte esentiale pentru biografia nativilor. Pe 12, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), relatiile cu o serie de persoane dintr-un anturaj conjunctural sufera de pe urma alterarii relatiilor.

Cineva nu se poarta cum trebuie iar Pestele reactioneaza prin tacere, izolare, indepartare. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (pana la ora 20), gandurile acestor nativi trec prin tot felul de metamorfoze, pe fondul unor surprize sau descoperiri personale.

Pe 17 si 18 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal, readucandu-i in elementul astral favorabil lor, permitandu-le sa inoate, printre conflicte si nemultumiri, cu o gratie coregrafica. 18 decembrie nu este o zi buna pentru a discuta chestiuni ce reglementeaza contracte, asocieri, parteneriate. Relatiile conjugale, desi nu par, sunt inclestate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: