Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 12-18 August 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, zbucium din motive banesti, chiar daca, pentru unii, suma pentru care se chinuie sa gaseasca o rezolvare, este modesta.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, Pestii vor avea capacitatea “sa stea stramb si sa judece drept” adica sa elimine elementele nesemnificative ale unei povesti de viata incalcite careia sa-i dea de capat prin luciditate, printr-o atitudine cerebrala, sobra, pragmatica si adecvata. Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va reintroduce, in ecuatia vietii lor de fiecare zi, chestiuni conjugale, de afaceri, conflicte cu sau fara componenta procesuala. Aproape fiecare Peste va avea de rezolvat “ceva” care se dovedeste complicat, ilogic sau anapoda si care nu-i da pace. Se vor perpeli ei asa, pana spre 5 septembrie, cand, pe fondul interventiei si altor factori astrali, lucrurile se vor lamuri sau evenimentele vor fi de asa natura, incat, ele se vor fi rezolvat de la sine, prin epuizare si perimare. Perioada in care nativii nu este bine sa faca angajamente, sa lanseze promisiuni, sa se implice in proiecte fara un contract clar, etc. Este momentul cand, partenerii incorecti pot profita de naivitatea sau lipsa de atentie a Pestilor.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, discutii inutile, obositoare si lipsite de vreun temei economic, juridic, legal, moral, intre nativ si unele rude sau intre nativ si consoarta, care vor provoca dezgustul si exasperarea Pestilor. Va fi nevoie de tarie de caracter pentru a nu ceda si a nu se lasa manipulati, mintiti, pacaliti si implicati in situatii jenante.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, in sufletul acestor nativi isi va face loc duiosia, bunatatea, cumsecadenia si dorinta de a face ceva special care sa stearga amintirile recente, neplacute prin bucuria artei, prin trairi superioare, prin placerea spectacolului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: