Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O discutie lamuritoare, un plan care isi gaseste logica de functionare, o idee care se transforma in pilonul unei viitoare dezvoltari personale.

Totul pe baza unor informatii, analize, documentari serioase, al unei orientari la fata locului care dezvaluie o latura nestiuta si care traseaza o directie neintuita pana acum, profund necesara un proiect personal. Toate acestea sunt posibile in preajma zilei de 11 iulie. Intre 12 si 14 iulie dimineata Pestii se ocupa de casa, gospodarie, cumpara, fac drumuri.

Alteori fac demersurile inteligente necesare pentru a repara o relatie de familie descumpanita in ultimul timp de certuri si situatii conflictuale. Cu un pic de efort sau de imaginatie pot reusi. Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie seara, casa a V-a a relatiilor sentimentale, a relatiilor cu copiii si a placerilor vietii primeste ce-i mai greu din punct de vedere astral in aceasta perioada. Combinatia e duala (planete de Foc in semn de Apa).

Ea poate da nastere la stari puternice de tulburare afectiva, la emotii ce cu greu pot fi tinute in frau, la lacrimi care curg in ciuda eforturilor de a se pastra masura in aceste trairi afective. Totul ii impresioneaza, totul ii tulbura, orice cuvant ii destabilizeaza, pun la inima tot ce vad si tot ce aud si sfarsesc, in stilul propriu, sa se invinovateasca pe ei insisi.

Este o perioada neproductiva, cu energii cheltuite degeaba, cu perceptii deformate asupra oamenilor apropiati si asupra evenimentelor. Este nevoie de alta atitudine si de mult autocontrol pentru a nu se lasa coplesiti de aceste tendinte exacerbate de faza de Luna Noua. Pe 17 si 18 iulie pot avea noroc in orice demers legat de un loc de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: