Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, nativii vor incerca sa “inoate” printre obligatii banesti, mici castiguri, lipsuri sau datorii. Efort de adaptare la conditii materiale subrede, nesigure sau trecatoare.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineaČ›a, perioada in care spiritul lor va fi solicitat la maximum de influenta unui dublu trigon regal, pe semne de Apa, care, pentru unii, poate parea “prea mult”: prea multa sensibilitate, prea multe emotii, prea multe lacrimi, prea multa slabiciune in fata suferintei altora de unde si repetatele tendinte de a ajuta, de a se implica in necazurile altora. Cei care au o instructie speciala si o anume experienta de viata sau un talent (har) vor avea ocazia, in aceste zile, sa se “incarce” cu o energie speciala care sa dea aripi si vigoare fortei lor de exprimare intr-un plan cultural, artistic, moral, filosofic sau chiar esoteric. Va fi o perioada propice pentru un salt, pentru un progres spectaculos, pentru regasirea de sine sau a solutiei fericite intr-un proiect personal. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si le va oferi fantezia si intuitia necesara sa locuiasca mai confortabil prin reamenajarea inspirata a casei.

ntre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, pentru unii, s-ar putea vorbi de succes sau de emancipare si impunere a calitatilor lor in cadrul unei institutii de prestigiu. Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si le va da Pestilor mai multe posibilitati: sa-si gestioneze mai bine valoarea profesionala, sa negocieze un alt venit salarial, sa se remarce si sa fie laudati, admirati si pretuiti pentru calitatea muncii lor. In planul sanatatii, ar trebui supravegheat efortul pe care il vor face: in ciuda entuziasmului lor si al satisfactiilor obtinute, este posibil ca inima sa oboseasca prin suprasolicitare.

Din 7 iulie, dupa ora 20:45′, se vor detasa, pentru cateva zile, de grupul de prieteni care ii abat de la treburile importante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: