Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Preocuparile materiale in care sunt implicate – fie ca le creeaza probleme, fie ca isi leaga speranta intr-o realizare prin intermediul lor – cunostinte, prieteni, straini, oficiali sau rude, ii acapareaza pe nativi intre 5 si 7 decembrie.

Fac si desfac la planuri; unele au oarecare logica si virtute lucrativa, altele sunt doar ganduri sterile, inutile, care le obosesc mintea si le intristeaza sufletul. Uneori, insa, tocmai o idee “trasnita”, tocmai varianta aparent imposibila este cea de viitor. De aceea, nu este bine sa alunge chiar toate gandurile care le trec prin minte.

Reanalizate, mai tarziu, la rece, ele se vor dovedi utile. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, cei nascuti in Pesti se revolta in sinea lor. Se supara pe toata lumea. Le gasesc pricini tuturor. Incearca sa iasa din plasa acestor relatii interioare conflictuale, din care nu lasa sa se vada nimic in exterior, prin recursul la izolare, la lectura, la preocupari nobile, care le abat atentia de la realitatea pe care, oricum ar lua-o, nu le este pe plac.

Pe 10 si 11 decembrie insa, situatia se schimba si inca intr- un mod spectaculos. Un proiect se poate pune pe tapet. Se poate relua o discutie, o colaborare sau se poate incepe o activitate menita sa le dea satisfactie, sa-i faca sa progreseze, sa se afirmare sau sa recupereze timpul pierdut. Este momentul Lunii Noi, puternic resimtita de catre Pesti, tocmai pentru ca le activeaza casa a X-a a inaltarii in rang si a succesului personal.

Aici sunt de asteptat evenimente pozitive si spre acest segment trebuie sa-si indrepte nativii intreaga atentie. Mercur va intra pe 10 decembrie in casa prietenilor sau a cunoscutilor, dandu-le posibilitatea de a avea intalniri utile, menite sa le ofere o informatie corecta, esentiala in demersurile lor sau macar un avertisment sosit la timp.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: