Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

4 si 5 iulie sunt doua zile din miezul verii care pot sa-i solicite din cale afara pe acesti nativi, chiar daca nu neaparat despre munca ar fi vorba. Nici ei nu sunt ingaduitori si reactioneaza anapoda, suparandu-se din orice.

De fapt, sunt surescitati si nelinistiti, iar in planul sanatatii multi vor resimti provocarea acestor tranzite prin tulburari cardiace, circulatorii sau ale sistemului nervos. In schimb, intre 6 si 7 iulie, Pestii au parte de un tranzit “elegant” si benefic al Lunii prin semnul lor zodiacal, ceea ce le poate atrage, prin relatiile armonice cu restul planetele aflate in tranzit prin Rac si Scorpion, a tot felul de trairi interioare cu rol de balsam sufletesc.

Astfel, ei se pot detasa de lucrurile care ii supara, ii suprasolicita sau ii lezeaza. Pot reflecta la stadiul actual din viata lor, la trecut, la viitor si, cu calm si detasare, sa ia decizii intelepte pentru ei. Se mai pot bucura de serile frumoase de vara plimbandu-se, distrandu-se, mancand ceva special, exotic care sa le desfete simturile.

Pestii pot gasi satisfactie in multe alte aspecte de viata personala sau publica: intalniri, discutii, petreceri, spectacole, conferinte, lecturi, calatorii, activitati de loisir, hobby etc. Pe 8 si 9 iulie intervine insa ceva care strica armonia abia creata in care se cufundasera ca intr-o adevarata terapie salvatoare: banii.

Se pot ingrijora, enerva si vor face mai multe drumuri si demersuri pentru a rezolva o chestiune baneasca. Pe 10 si apoi pe 11 iulie, isi recapata tihna, dorind sa aiba dialoguri cu scop constructiv, practic, eficient. Atentie, 6 iulie le poate aduce despartiri sau suparari in perechile de indragostiti sau dispute si amaraciuni in relatiile cu un prieten ori cu grupul din care fac parte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: