Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, calcule banesti si chibzuieli materiale.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, stirile, informatiile, provocarile la dialog pe fondul unor evenimente in derulare sunt de natura sa-i alarmeze si sa-i agite pe Lei care vor fi pe punctul sa “se piarda cu firea”. Enervarea lor a fi la cote maxime, reactiile intempestive si, chiar daca, prin maturitate, educatie si temperament, acestia vor reusi sa se stapaneasca “de ochii lumii”, totusi, latura agresiva a momentului astral nu va disparea nici din tonul, nici din continutul afirmatiilor pe care le vor face nici din raspunsurile pe care le vor da. Nota generala va fi de exces, de lipsa de masura, prilej pentru nativi sa greseasca. Evenimentele in derulare ii vor implica direct asa incat ei nu se vor putea extrage din context, ridicand indiferenti din umeri. Deplasarile vor fi presarate cu situatii neprevazute, provocate de masuri de ultima ora care le vor da peste cap programul ori traseul, facandu-i sa rateze obiectivele propuse. Examenele se vor desfasura sub semnul unor nereguli organizatorice si intamplari dezavantajoase. In cazul unor Lei, se vor accentua conflictele interioare rezultate din incapacitatea de a-si armoniza convingerile persoane cu constrangerile momentului sau ale mediului in care traiesc. Posibile crize de constiinta in cazul celor care au 40 – 42 de ani generate, in parte, de forta astrala a fazei de Luna Plina, din ziua de 11 aprilie.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, se configureaza posibile presiuni publice, profesionale, sociale sau politice exercitate mai ales asupra persoanelor cu functie, rang si demnitati publice.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, stare de neliniste, dorinte dezordonate nascute din nevoia de a compensa stresul acestei saptamani printr-o placere sau o satisfactie anume.

Din 11 aprilie, Mercur va fi “retrograd” punand sub semnul instabilitatii si revizuirii orice afirmatie si orice angajament oficial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: