Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 5-11 August 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, stare proasta generala; nativii vor fi vesnic obositi, suparati, lesne iritabili, aratand o dispozitie contradictorie, de cele mai multe ori greu de suportat de catre cei din preajma.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, puternice influente astrale manifestate pe casa personalitatii si pe casa parteneriatului. Intre cele doua sectoare de viata se pot declansa adevarate conflicte, nascute din trairile exacerbate de faza Lunii Pline in Varsator, din seara zilei de 7 august, care isi va pune amprenta pe casele a II-a si a VII-a, asupra carora se va exercita si influenta unei eclipse partiale de Luna, care va avea loc in seara aceleiasi zile, la ora 21:20′. Aceasta etapa este cu atat mai importanta pentru nativii din Leu cu cat, eclipsa se produce pe conjunctia Soare/Nodul Nord (Sensul vietii) in Leu si Luna/Nodul Sud (Pedeapsa in viata) in Varsator, dand acestui moment astral vocatia unei clipe destin ce poate fi traita si valorificata de nativi in mod diferit, in functie de relatia acestei Luni Pline cu harta nasterii fiecaruia.

Din 11 august, dupa ora 08:27, moment al cumpatarii, al chibzuielii, al dramuirii banilor, al micilor (marilor?) datorii sau obligatii financiare. Perioada in care nativii vor incerca sa identifice, fie si pentru scurt timp, o solutie de a castiga bani din munca sau din efort personal, alternativa sau paralela la salariul curent. Nota generala a saptamanii va fi data de triplul trigon alcatuit de Saturn (in tranzit prin casa a V- a) cu Soare, Marte si Nodul Nord al Lunii din casa I, care indica un potential urias de creatie (in cazul celor care desfasoara activitati bazate pe un talent artistic) sau de procreatie, contextul permitand depasirea unui blocaj astral, activ pana acum, care le-a impiedicat pe femeile nascute in zodia Leului, care isi doreau un copil, sa ramana insarcinate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: