Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu se contureaza prea multe evenimente in zorii zilei de 30 septembrie. Mercur va intra in zodia Balantei si va incepe sa-si dezvaluie vocatia pentru oralitate, discurs, exprimare libera, frumoasa, convingatoare, eleganta si, mai ales, diplomatica. Alaturi de Soare, pana pe 17 octombrie, el va crea numeroase ipostaze favorabile nativilor in directia afirmarii in si prin dialog. Teoretic, examenele, testele, verificarile si concursurile se vor desfasura fara probleme speciale, mai ales daca nativii au o buna pregatire scolara sau profesionala. Se contureaza mai multe drumuri pentru a media un conflict, pentru a repera o disfunctie de comunicare intre frati.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, posibile situatii care ii vor face pe Lei sa ridice spranceana a uimire. Mare lucru nu vor intelege din ceea ce (li) se intampla, drept pentru care le vor uita sau le vor ignora, imediat dupa receptarea lor.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, Leii pot trai momente de confuzie sau de indoiala ori pot actiona eronat pe baza unor impresii subiective, a unor evenimente care se precipita si al caror rost nu-l in inteleg sau al unor interpretari, dintr-un unghi de vedere ingust si subiectiv care ii indeparteaza de miza sau directia reala a faptelor.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, posibile interogatii interioare, analize ale prezentului, introspectii, revizuiri ale unor comportamente care-l descumpanesc pe nativ pentru ca nu au produs efectele scontate.

In seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Luna Plina in Berbec care v-a accentua nedumerirea pana la enervare sau furie indreptata spre sine; totodata, ea ar putea instaura o viziune noua asupra chestiunii in discutie, facandu-i sa-si schimbe opinia si sa adopte atitudini ireconciliabile intre ei si colegii sau cunoscutii ocazionali.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: