Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu este exclus ca tendinta generala a Lunii ai face mai echilibrati sau mai putin excesivi sa se mentina suficient de puternica si in ziua de 30 mai, spre beneficiul Leilor care pot astfel sa-i deranjeze mai putin pe cei cu care intra in dialog sau cu care au relatii de vecinatate si sa-i faca, in beneficiul personal, mai putin tentati sa exagereze si sa greseasca.

Pe 31 mai si 1 iunie tranzitul general este unul care le convine pentru ca pot da frau liber multor impulsuri interioare manifestate necenzurat in familie, in casnicie. Daca aceste excese se consuma in mediul privat, departe de ochii lumii, ele trec si se uita. Dar daca nativii isi vor da in petic in fata unor colaboratori sau asociati, atunci lucrurile capata aspectul unui (unor?!) conflicte mai greu de aplanat al caror efect poate fi cel de “gaz peste foc”. Nu complicati lucrurile, chiar daca aveti undeva, pe fond, o bruma de dreptate: acest argument nu este si o justificare suficienta.

Pe 2 iunie se produce faza de Luna Plina, cu Luna in Sagetator, pe casa a V-a a relatiilor cu copiii sau cu persoanele dragi. Nota generala este de depasire a masurii, a lipsei de auto-cenzura. De aceea, nu e de mirare daca in relatiile parinti/copii sau in perechile necasatorite se vor naste conflicte.

Periculos orice impuls venit in acest rastimp privind speculatiile menite sa aduca un castig banesc. Oboseala, lipsa oricarui chef (de munca, de sport, de distractie sau de mancare) pe 4 si 5 iunie. Din 5 iunie dupa-amiaza Venus va intra in semnul lor zodiacal; chiar daca, in mare, ea va functiona ca un mic protector, nu le va fi totusi un sfetnic bun, alimentandu-le orgoliul si vanitatea.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: