Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, se nasc ori se intensifica disensiunile intre nativi si unele cunostinte. Desi nota generala este de relatii mentinute la “foc mare” cu prietenii si anturajul, totusi, cu unii dintre ei, Leii pot intra in coliziune directa. Se pot confrunta pe idei sociale, politice, economice, religioase, pe interesele personale care intra in concurenta pentru aceiasi miza, ori ca rezultat al manevrelor pe care unele persoane le pot lansa in speranta ca il vor pacali pe un nativ din Leu. Și-au si gasit cu cine s-o faca! Replica acestora va fi dura, fara mila, drept pentru care acele relatii care se vor degrada, acum si in acest context, au slabe sanse sa se mai refaca pentru ca Leii nu vor uita afrontul. Nici relatiile sentimentale nu vor fi scutite de furtuni. Daca o neincredere mai veche va fi confirmata de o minciuna descoperita in aceasta perioada, atunci relatia se va rupe definitiv si fara prea multe explicatii, in afara celor “ses quatre vérités”, cat sa se “racoreasca”.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, posibila oboseala, dorinta accentuata de odihna, lipsa poftei de mancare, respingerea unor gusturi si mirosuri, stare de neimpacare interioara, mai ales daca ele sunt motivate de unele nereguli din viata nativului.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, dorinta de emancipare, ambitie profesionala si dorinta de revansa manifestata cu atat mai intens cu cat, la orizont, se contureaza persoane ostile (sefi, subalterni, colegi, observatori din afara), care comenteaza critic activitatea lor.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, regandirea administrarii banilor. Din seara zilei de 4 mai, Mercur va reveni la mersul direct si, in “colaborare” cu furtunosul Uranus, va provoca una sau mai multe schimbari bruste de interes, de opinie, de viziune sau de plan de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: