Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, posibilitatea de a face, in mod neprevazut, o scurta calatorie la capatul careia Leii vor putea rezolva o chestiune de natura juridica: actele, semnaturile, aprobarile, traseul oficial al “hartiilor” vor decurge normal, repede si in favoarea lor.

Perioada agreabila, cand Leii se vor simti bine si in stare sa poarte discutii in mod relaxat. Etapa astrala fara riscuri pentru cei care vor sustine examene. Totusi, pe o alta directie de viata, in preajma zilei de 29 octombrie, se pot produce evenimente bruste legate de locul de munca si de activitatea pe care si-o asuma in mod independent (carti, lucrari stiintifice, opinii exprimate in mediul academic prin forme specifice).

Una dintre activitati o va conditiona pe cealalta, astfel incat, Leii vor fi obligati sa – si asume riscurile unei confruntari pe fata (capitol la care nu “stau bine astral”) sau sa cedeze fara lupta, reprimandu-si ideile, convingerile, sentimentele si motivatiile mai ales ca, felul rapid si autoritar in care se vor derula aceste confruntari cu miza publica nu le va da ragazul necesar sa se gandeasca prea mult.

Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), relatiile cu rudele sau cu parintii pot fi zbuciumate ori zdruncinate de evenimente care ii vizeaza pe aceia dar, pentru care, Leul va trebuie sa intervina ca sa-i ajute. Risc de pagube in casa din cauza unor avarii (cel mai adesea inundatii) sau al alterarii unui sector important din gospodarie care va trebui reparat. Atentie la infiltratii, la poluare sau la contaminarea cu substante toxice.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, forma buna fizica ce s-a instalat pe 18 octombrie, continua sa-i sustina. Vor fi avantajati sportivii, dansatorii, creatorii din varii domenii artistice. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, munca, efort continua, rutina si plictis, efort de concentrare si rabdare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: