Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu zodia Leu se petrece ceva interesant. Se realizeaza in perioada pe care o analizam un carusel de relatii astrale care dau vietii lor dinamica unui carusel; perioada solicitanta de genul celor te fac sa exclami “nu-mi vad capul de treaba”.

Alteori, aceasta cadenta a evenimentelor care-i scot din monotonie pare sa fie de bun augur pentru cei care se dedica unor activitati care le plac, ii entuziasmeaza, sau le dau sentimentul firesc al utilitatii, al eficientei ti al excelentei, al implinirii ti al posibilitatii de a se remarca.

Oricum, nu se vor plictisi. De aici, o prima concluzie este evidenta ti anume aceea ca timpul pentru refacere, odihna sau tihna necesara nu prea mai le mai este la indemana. Pentru a nu se epuiza ar trebui sa-ti faca un plan de care sa se tina ca la armata: e ora pranzului- se mananca, e ora de odihna-se doarme etc.

In functie de particularitatile de viata ale fiecaruia ti de varsta, unii se pot implica in ipostaze menite sa le schimbe cursul vietii. Iti pregatesc deciziile viitoare cu argumente ti dovezi (diplome, acte, certificate, atestate, recomandari etc.), altii invata ti se inscriu la tot felul de cursuri pentru a-ti rafina ti perfectiona sau completa o pregatire profesionala. Sigur insa au ganduri mari ti idealuri inalte.

Nu este exclus, mai ales in cazul celor maturi, sa se opereze acum, mai mult sau mai putin conttient, nitte mutatii ce tin de optiunile majore de viata (politica, viata sociala, etica, bani, putere, credinta etc.). In acest caz, avem de-a face cu un proces mai amplu ti mai profund de transformare personala, ce poate cunoatte in aceasta saptamana o profitabila intensitate sau care abia acum se poate declanta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: