Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acest semn zodiacal este favorizat de multiplele relatiile pe care planetele plasate acum, in cele trei semne de Foc, le fac, in beneficiul nativilor.

Chiar daca, in prezent, Jupiter se afla in mers aparent retrograd, ceea ce incetineste si intarzie, producerea unor evenimente, totusi, trigonul pe care il va face in ziua de 3 aprilie este unul dintre lucrurile bune care li se intampla in aceasta perioada, chiar daca, aspectul dureaza putin la maximum de potential.

Beneficiul este in planul constiintei, al optiunilor sau al deschiderilor spre exterior: fie care manifestare personala (debut, afirmare, succes), fie ca destinatie (dincolo de granitele tarii in principal, departe de casa, secundar). Excelenta pozitionarea planetei Mercur, din 31 martie, in casa a IX-a, care le da vioiciune in gandire, efervescenta ideatica, posibilitatea de a gandi repede, bine, coerent, de a face conexiunile necesare, de a elabora planuri si strategii cu un grad mare de utilitate fara a fi atacate de superficialitate. Aspect excelent pentru examene, calificari etc., in plan universitar, didactic, pedagogic.

Zilele de 1 si 2 aprilie se pot asocia cu enervari sau incurcaturi provocate de plati, taxe, etc.; pe acest sector, daca nativii nu sunt vigilenti, se pot produce greseli in inscrisuri de mai mica sau mai mare importanta (de la chitante si facturi pana la contacte) care vor fi descoperite mai tarziu. Din dupa-amiaza zilei de 29 martie pana pe 31 martie, la pranz, nativii ar trebui sa se simta bine, in forma fizica buna, sa vadeasca incredere in fortele proprii, sa nu se lase coplesiti de evenimente sau intimidati de dificultatea unor situatii cu care se confrunta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: