Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in zodia Leului ar trebui sa o duca, fiecare, dupa varsta si destin, bine, binisor sau foarte bine. Unii “repara” cate ceva la capitolul existenta cotidiana, altii doar se mai linistesc; unii isi gasesc implinirea in ceva – meserie, familie, copii, dragoste, functie, succes, bani, calatorii; altii dau lovitura de parca intregul noroc al acestui moment este indreptat spre ei.>

Cei doi benefici se apropie unul de altul, fac conjunctie, potentandu-se reciproc. Cei maturi pot face o comparatie cu perioadele anterioare, cand acest aspect astral s-a mai produs (pentru detalii, cititi prezentarea generala ce precede aceste previziuni), constatand in ce loc din viata lor a operat in alte dati perechea Jupiter/Venus in Leu.

Fie isi vor da seama ce trebuie sa faca acum, in regim de oarecare urgenta (maximum pana pe 4-5 august 2015, cand aceasta ipostaza se repeta) fie vor fi atenti si in asteptarea momentelor prielnice cand sa actioneze eficient si inteligent in beneficiul personal. In aceste zile, forma fizica a celor sanatosi este excelenta iar a celor suferinzi sau in convalescenta se imbunatateste spectaculos.

Intre 1 si 3 iulie, problemele de sanatate, mai ales in ipostaza tulburarilor fiziologice, predilect digestive, secundar legate de sistemul osos, ii pot deranja pe cei in varsta, incercati de afectiuni cronice sau de boli asociate antagonice ce ridica serioase probleme de medicatie.

In aceasta ipostaza sunt posibile reactii de respingere a hranei, alergii, urticarii, intoxicatii, intoleranta chiar la medicamentele uzuale. Acelasi rastimp, intr-o alta directie de viata, poate fi marcat de ingrijorari cu privire la restrangerile si transformarile prin care va trece institutia la care lucreaza si care le pot afecta locul de munca.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: