Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 mai dimineata Leii pot trai cateva zile frumoase pline de succes. Ei vor fi in forma atat fizica cat si psihica, pot depune efort in orice domeniu, isi pot vedea rezultatele repede, pot fi apreciati.

Din dupa-amiaza zilei de 25 mai pana pe 27 mai ei se vor dedica unor chestiuni materiale financiare ori administrative dar care implica o serie de cheltuieli. Unele situatii dezavantajante pot fi legate de locul unde sunt salarizati. Perioada 28-29 mai este un bun prilej de a stabili sau restabili o serie de relatii cu persoane apropiate sau de curand intrate in cercul lor de interes. Sunt posibile o serie de evenimente rod al unor initiativelor venite dinspre o serie de persoane care ii apreciaza si care ii propun pentru premii, distinctii sau care ii lauda si-i recomanda pentru functii si ipostaze publice.

Pe fondul unor dialoguri cu o serie de persoane avizate, acesti nativi isi pot revizui o parere, isi pot recontura un interes, isi pot schimba un plan sau un fel de a aborda o chestiune personala. Pentru nativii aflati intre de ani 41-42 de ani sunt posibile schimbari de statut legate de locul si rolul lor in viata publica.

Fie se implica intr-o serie de activitati legate de organisme care abordeaza secvente de viata intr-un chip nou, modern, fie pot primi functii si responsabilitati care, desi nu aduc bani imediat, le aduc, ca principiu de viata, un avantaj major, deschizator de drumuri. Aceasta predispozitie astrala este in evolutie iar consecintele favorabile pe care ea le permite se pot materializa si in saptamanile urmatoare.

Dupa-amiaza zilei de 29 mai este mai complicata, ea fiind marcata de blocaje, surprize nu tocmai placute, prost intelese ori rastalmacite din necunoasterea exacta a realitatii care le-a provocat.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: