Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), posibile castiguri din redevente si dobanzi, calcule pentru buna administrare a unui venit de curand intrat in contul lor.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), se intrezareste o perioada care, pentru unii nativi, va fi importanta prin semnificatiile majore pentru evolutia si ascensiunea lor. Nota generala este de ambitie, de dorinta de a infrange obstacolele, de a se depasi pe sine prin gesturi uimitoare, care ii vor surprind pe cei apropiati. Unii se vor mira de curajul acestora, altii de natura schimbarii. Marea placere va fi sa provoace o “revolutie” in viata lor, construind si daramand premize de viata, cu alura unor persoane foarte puternice si sigure pe sine. Mobilul interior al acestor rasturnari existentiale poate fi explicat prin tineretea ambitioasa care le da ghes, prin dorinta de a iesi din cercul vicios al neimplinirilor, prin ambitia de a-si pune in aplicare visele.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), perioada mai grea, in care Leii pot fi pusi la incercare de evenimentele legate direct de exercitarea functiei sau meseriei, de contextul in care activeaza, de premizele oficiale care se reflecta in viata lor. Momentul poate continua pana spre 29/30 iulie, cand ar putea fi vorba de un apogeu al acestor conflicte si tensiuni publice care se asociaza cu un accent pus pe persoana lor (acuzare, critica, contestare, cerere de schimbare, a comportamentului sau a stilului de munca mergand pana la cererea demisiei, etc.).

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, posibile intelegeri reciproc avantajoase sau “targuieli” afective care, desi nu suna stralucit in plan sentimental, reprezinta un “compromis” prin acordarea unei sanse relatiilor care trec printr-o criza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: